Politiefunctionarissen wachten op aflossing

Drie politiefunctionarissen die per 1 januari 2016 afgelost zouden worden, wachten tot op heden nog op hun vervanging. Het gaat in deze om de ressortcommandanten van Apoera, Brownsweg en Moengo. Uit bekomen informatie blijkt dat de korpsleiding reeds nieuwe functionarissen heeft aangewezen om de desbetreffende mutatieposten te bemannen. Bij een van de gevallen blijkt evenwel dat de aangewezen politie-inspecteur steeds vanwege ziekte afmeldt.
Bij de mutatie naar de politiepost te Brownsweg is een recentelijk geslaagde aspirant-inspecteur van politie als aflosser geselecteerd. Deze politiefunctionaris heeft echter na de betekening van de mutatie, zijn ontslag ingediend. Ook deze aflossing is dus momenteel aangehouden. De derde aflossing betreft de ressortcommandant van Moengo. De ressortcommandant (rc) van Apoera zou de rc van Moengo aflossen. Deze derde mutatie heeft tot heden ook nog geen voortgang gehad. Alle ogen zijn nu vol spanning gericht op de korpsleiding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!