Agent van politie in verzekering gesteld

De afdeling Onderzoek Personeelszaken heeft op donderdag 31 december de agent van politie I.B., te werk gesteld op afdeling Jeugdzaken, opgesloten ter zake afpersing en misbruik van gezag. Deze politieman deed zaken samen met een autodealer. De autodealer verkocht de auto’s aan deze politieman die op zijn beurt de voertuigen op aanbetaling doorverkocht. Enkele kopers hebben na een paar maanden de betalingen gestopt. De politieman I.B. die in deze werd ingeschakeld namens de autohandelaar is thuis bij de kopers geweest. Toen men weigerde de betaling verder voort te zetten, heeft de politieman de verkochte voertuigen terug genomen. De kopers hebben toen de politie ingeschakeld. Hangende het verdere onderzoek is de politieman in kwestie in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!