Aspirant agent eerste verkeersdode 2016

De 24-jarige aspirant agent van politie, Selby Sakia, is maandag 4 januari komen te overlijden als gevolg van een aanrijding op de kruising van de Franchepanestraat en de Lalarookhweg. De aanrijding vond plaats tussen een bromfiets en een auto. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aspirant agent over de Lalarookhweg reed. Op een gegeven moment reed de 29-jarige autobestuurder. O.W. over de Franchepanestraat. Hij verleende geen voorrang aan de bromfietser en doorkruiste daardoor het recht doorgaand verkeer. Na de botsing raakte de bromfietser ernstig gewond. Hij werd vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Enkele uren laten begaf de politieman de geest. Sakia is voor het jaar 2016 de eerste verkeersdode. De autobestuurder is in het belang van het verder onderzoek in verzekering gesteld daar hij symptomen van dronkenschap vertoonde. Ook is zijn rijbewijs hangende het onderzoek ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!