Politieman in verzekering gesteld

De agent van politie T. is door de politie van Nieuw Nickerie in verzekering gesteld. Ruim anderhalve week geleden heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets en wel te Middenstandspolder. In verband met deze zaak had de politie in eerste instantie iemand anders ingesloten. Hij had zich voorgedaan als te zijn de bestuurder van het betrokken voertuig. Uit het nader onderzoek blijkt nu dat de auto door de agent T. werd bestuurd.
Als gevolg van de aanrijding heeft de betrokken bromfietser zwaar lichamelijk letsel opgelopen. In het belang van het verder onderzoek is de politieman, die vanwege een ander gepleegd feit al enige tijd buiten functie was gesteld, momenteel door de politie opgesloten. De bestuurder die zich valselijk had opgegeven bij de politie is inmiddels in vrijheid gesteld. De politieman T. is aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding onder invloed van alcohol waarbij het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen. Ook was de politieman na de aanrijding doorgereden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!