Jeugdigen verdwaald in het bos

De politie van Brokopondo kreeg in de middag van donderdag 24 december melding van de vermissing van vier jeugdigen te Atjonie. Ter plaatse vernam de politie dat vier jongens in de leeftijdsgroep van tussen de 7 en 14 jaar op woensdag 23 december zijn vertrokken om te gaan chillen in het bos in de omgeving van Atjoni. De jongens hadden eerst hun Top Ramensoep opgewarmd en meegenomen voor hun trip. De jeugdigen zijn van het gebied Pikin Pada.
Een zoekactie van de politie, de plaatselijke gemeenschap en militairen resulteerde na enkel uren in het terugvinden van de jongens. Zij verklaarden dat ze het pad naar het dorp kwijt waren geraakt na hun wandeling.
Ook de districtscommissaris heeft meegewerkt aan het onderzoek om deze jongens terug te vinden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!