Grote Boom optimistisch over verkoop vuurwerk

Grote Boom Bombelparadijs optimistisch over Verkoop vuurwerk.1De verkoop van vuurwerk gaat volgens Benny Bodhitewari van Grote Boom Bombelparadijs heel goed. De toestroom van klanten naar de zaak noemt Bodhitewari ook geweldig. Over de verkoop en het uitverkocht raken is de ondernemer optimistisch. “Mensen zijn ook alert. Men let op de prijzen.” De ondernemer vindt de prijzen bij hem in vergelijking met het vorige jaar niet veel verschillen. De pagara’s aan de andere kant zijn wel in prijs gestegen. “Surinamers willen mooie dingen zien. Dus ze zullen zeker vuurwerk kopen”, zegt Bodhitewari. Hij meent dat vuurwerk aansteken gevaarlijk zal blijven en raadt voorzichtigheid en alertheid, vooral bij de ouders, aan.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!