Machinist overleden door val op olietanker

De 50-jarige buitenlander David Chrsity, die de tweede machinist was op een olietanker, is op woensdag 23 december op de steiger van Nieuwe Haven vermoedelijk komen te vallen. Inmiddels heeft de NV Havenbeheer Suriname laten weten dat het ongeval met dodelijke afloop zich heeft voorgedaan op het schip de ‘Annie P.G.’, dat afgemeerd was langs de oliesteiger.
De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een bedrijfsongeval op de steiger van het Havenbeheer. De wetsdienaren troffen bij aankomst het slachtoffer aan die zware letsels had opgelopen op zijn hoofd. Per ontboden ambulance werd de gewonde arbeider afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij overleed enkele uren later in het ziekenhuis. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie van bureau Nieuwe Haven onderzoekt samen met de afdeling Kapitale Delicten deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!