Wederzijdse mishandeling tussen politieambtenaar en schoonfamilie

De politie van het ressort Uitvlugt kreeg in de nacht van zondag op maandag 21 december een melding van een vechtpartij in het politieressort waarbij een politieambtenaar betrokken is. Het adres is door de wetdienaren aangedaan voor onderzoek.
Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de politieambtenaar Sunil C. zijn partner heeft mishandeld tijdens een ruzie. De moeder van de vrouw kwam er tussen en moest ook slagen incasseren. De schoonvader schoot zijn vrouw en dochter te hulp door Sunil met een hard voorwerp slagen toe te brengen op zijn hoofd. De politieambtenaar liep een barstwond op, terwijl de schoonfamilie lichte letsels heeft opgelopen.
Sunil is middels een geneeskundige verklaring van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling. De schoonfamilie achtte het niet nodig medisch behandeld te worden.
Aangezien een politieman betrokken is bij de vechtpartij zijn betrokkene opgeroepen voor de ressortcommandant. De vechtersbazen gaven gehoor aan de oproep en meldden zich aan op het bureau.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn alle vier mensen die betrokken zijn geweest bij de vechtpartij als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt. Het Openbaar Ministerie besloot dat partijen na te zijn gehoord mochten worden heengezonden.
Het dossier is opgemaakt door de politie van Uitvlugt en opgestuurd naar het Parket van het Openbaar Ministerie.
Het politioneel onderzoek in deze zaak is nog gaande.
De korpsleiding heeft in een eerdere ruzie tussen de politieambtenaar Sunil C. en zijn partner maatregelen getroffen. De politieman is toen ontwapend en via de afdeling Personeelszorg onder begeleiding van een psychiater geplaatst. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!