Toestroom klanten Combe Markt niet toegenomen

Critici beweren dat Combe Markt de laatste berichtgeving heeft gelanceerd om klanten naar zich toe te trekken om zodoende meer te kunnen verkopen. Als men hoort dat er morgen geen benzine meer te vinden zal zijn bij de pomp, haast men zich naar de pomp. Dit is een recent voorbeeld. Mensen zouden dus in paniek extra inkopen doen, als men hoort dat een onderneming als Combe markt haar magazijn leeg zal verkopen, vooral gezien Combe Markt ook iets goedkoper is dan andere conventionele winkels.
“Al mocht het op waarheid berusten, zien wij de drukte helemaal niet. Als wij niet in problemen zaten, zouden wij zo een bericht nooit de gemeenschap in sturen”, zegt onderdirecteur Radjen Ramsoedit. Hij meent aan te geven dat het geen opzet van de onderneming zou zijn om klanten aan te trekken. De toestroom van klanten naar de markt is volgens Ramsoedit zeker niet aanzienlijk toegenomen. Combe Markt zou nog steeds geen vreemde valuta opkopen. De geruchten dat de onderneming achter gesloten deuren goedkoper vreemde valuta zou hebben kunnen kopen, berusten volgens Ramsoedit ook niet op waarheid. Alle ladingen van Combe Markt zijn haast binnen. Er worden geen nieuwe bestellingen geplaatst voor importen. Lokaal wordt er ook heel weinig opgekocht bij andere importeurs. De leiding van de onderneming kijkt uit naar maatregelen die de regering in januari zal nemen om de koers te stabiliseren.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!