Politie mishandelt verdachte in zaak Sharon Cairo

De politie van Nieuwe Haven heeft Denvel zaterdag opgeroepen in verband met een onderzoek. Volgens een familielid van Denvel was hem van tevoren niet medegedeeld waarvoor hij bij de politie moest zijn. Toen hij zich op Nieuwe Haven aanmeldde, werd hij gebracht in een ruimte. Tijdens het verhoor hebben de politiemannen Denvel mishandeld met hun gummistok. Hij werd geknuppeld aan zijn benen. Hij is naar de Spoedeisende Hulp geweest voor behandeling. Van de politie vernam Denvel dat hij verdacht wordt betrokken te zijn geweest was bij het geval van de 19-jarige Sharon Cairo. De dame vertrok in de nacht van woensdag op donderdag 26 november 2015 van huis richting Centrum om de viering van 40 jaar onafhankelijkheid mee te maken. Zij ging samen met haar nicht naar het Onafhankelijkheidsplein en keerde niet levend terug. De dag daarna alarmeerde een voorbijganger de politie over een lijk dat hij had opgemerkt in de langslopende trens aan de Vredeslustweg. De politie stuurde Denvel na de mishandeling weg. Volgens de familie heeft Denvel vermoedelijk een beenfractuur opgelopen. “Gaat de politie zo om met een verdachte. De politie weet niet of deze jongeman inderdaad betrokken is geweest bij het tragisch incident. Denvel speelt in een brassband. Ik zet me hand niet in vuur voor hem, maar ik weet dat Denvel dit feit niet kan hebben gepleegd. De politie is bezig de dader op te sporen, maar dit is een beetje te vergaand”, merkte het familielid op.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!