Politie De Nieuwe Grond lost inbraak op

De politie van De Nieuwe Grond heeft de 44-jarige verdachte M.R. die opgespoord werd, aangehouden ter zake diefstal door middel van braak. M.R. wordt ervan verdacht tezamen in vereniging een gekwalificeerde inbraak te hebben gepleegd aan de Hanna’s Lustweg. Dit feit heeft de verdachte in de nacht van zondag op maandag 21 december gepleegd. De politie, die na de melding bezig was met de surveillance, heeft de verdachte in de omgeving van Tout Lui Faut aangetroffen. Op deze verdachte zijn goederen aangetroffen, die afkomstig zijn van misdrijf. Er zijn telefoons, een laptop, parfumerieën en nog andere goederen aangetroffen. De inbrekers hebben zich via een venster toegang tot de woning verschaft. De buit betreft geldsbedragen, zowel in SRD als in valuta. Uit het nader onderzoek blijkt dat deze verdachte door regio West wordt gezocht voor tien inbraken. Het verdere onderzoek is doorverwezen naar de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!