Winkelier in kippenhok overvallen

Drie criminelen hebben vrijdagmorgen rond 07.15 uur een winkelier aan de Vierkinderenweg overvallen in zijn kippenhok. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het slachtoffer bezig was de kippen te voeren. Op dat moment overmeesterden drie gemaskerde mannen de Chinese winkelier. Volgens hem heeft één van de daders, die gewapend was met een vuistvuurwapen, de winkelier met het wapen op zijn hoofd en op zijn rug geslagen. Het strafbare feit is bij een poging gebleven, omdat de winkelier zich hevig heeft verzet en lawaai begon te maken. De buren die het gegil hoorden, sloegen alarm. De rovers namen de benen en konden niets buitmaken. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte ter zake opgenomen. Het slachtoffer heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!