Gezondheid Girjasing stabiel

Gezonheidstoestand Girjasing stabielDe gezondheid van parlementslid Sheilendra Girjasing (VHP) was in ieder geval tot donderdagavond stabiel. Dit vernam Dagblad Suriname gisteren van de woordvoerder van de VHP, Dew Sharman. Evenwel moet gelijk erbij vermeld worden dat hij nog steeds op de afdeling Intensive Care ligt. Meer gedetailleerde informatie over de gezondheidstoestand van Girjasing kon de krant helaas niet vernemen via de VHP, maar het is mogelijk dat de parlementariër ondertussen naar de thorax afdeling is overgeplaatst. Vorige week vrijdag, niet lang nadat Girjasing een intensief betoog gaf in DNA, kreeg de politicus een beroerte.
De in Nickerie geboren Girjasing is woonachtig in het district Commewijne waar hij bij de laatstgehouden verkiezingen met voorkeursstemmen gekozen is tot DNA-lid. Hij stond als tweede kandidaat op de V7 lijst te Commewijne. De lijsttrekker was Ingrid Karta Bink die nu ook in het parlement dient. Kandidaat nummer 3 op de lijst was Marlon Budeke van de NPS. Mocht het onverhoopt zo zijn dat Girjasing om gezondheidsredenen niet meer in staat is om zijn werkzaamheden als parlementslid uit te voeren en het daardoor nodig geacht wordt om terug te treden, dan zal Budeke de meest waarschijnlijke opvolger in die positie zijn. De opvallende politicus, ondernemer en sociaal bewogen Girjasing, woonachtig in Commewijne, was in de afgelopen regeerperiode eveneens DNA-lid.

error: Kopiëren mag niet!