Tweede cruiseschip aangemeerd in Suriname

1 Tweede cruiseschip in SurinameMets Tours and Travel, die laatst nog een tour heeft georganiseerd voor passagiers van de MV Voyager die op 28 november in Suriname was gearriveerd, is weer belast met de coördinatie van een tour. Vandaag is het tourschip Minerva in Suriname aangemeerd. Dit schip is om 10.00 uur gearriveerd en zal weer om 18.00 uur vertrekken. Het schip komt van Barbados. Het cruiseschip zal aanmeren in de haven van Havenbeheer. Met het cruiseschip reizen zo ongeveer 200 gasten en 160 crewmembers. De tour ligt in handen van Mets Travel & Tours, die belast is met de coördinatie van een city tour en een Commewijne tour. De tours zullen om 12.30 uur starten, waarbij de passagiers een bezoek zullen brengen aan enkele historische plekken in Suriname. De passagiers zullen plaatsen aandoen, zoals het Onafhankelijkheidsplein, het Fort Zeelandia, de Palmentuin, een hindoe tempel, plantage Peperpot, Fort Nieuw-Amsterdam en Marienburg. “Doordat de passagiers niet lang kunnen blijven in Suriname zal de groep opgedeeld worden in vier groepen”, zegt Mets outbound supervisor, Vinesh Barhoe. Na de tour zullen de passagiers hun cruise vervolgen naar Guyana en Greneda.
De huidige Minerva weegt zo een 12.500 ton en kan maximaal 352 passagiers vervoeren. Er worden dubbele bezetting diepgaande, culturele routes verzorgd naar gebieden in Noord-Europa, de Middellandse Zee en het Oosten van Suez in de Indische Oceaan en Zuidoost-Azië. Omdat het schip oorspronkelijk werd ontworpen voor Swan Hellenic intensieve culturele verrijking programma’s, om voornamelijk Britse passagiers tegemoet te komen, heeft het schip een landhuis hotelsfeer en is ingericht met veel schilderijen, prenten en tekeningen die zijn cruisen regio’s weerspiegelen. Swan Hellenic’s Minerva Oekraïense was vroeger een spion schip, dat omgebouwd is tot een luxe schip met een country-house hotelsfeer, catering aan Britten met een voorliefde voor educatieve reizen.

error: Kopiëren mag niet!