Dronken autobestuurder rijdt Henarbrug aan

CaptureDe politie van Nickerie heeft op zaterdag 12 december opgetreden tegen een auto bestuurder die de Henarbrug in het district heeft aangereden. Nadat de melding was doorgegeven, begaf de politie zich naar de plek om een onderzoek in te stellen. De autobestuurder B.S werd aangetroffen.
Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. De politie heeft B.S. aan een blaastest onderworpen. De dronkaard blies 920 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Een ademanalysetest wees 820 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht uit.
Het rijbewijs van B.S. is hangende het onderzoek ingevorderd. De Henarbrug vertoont een schade over een lengte van 15 meters. Het voertuig van B.S. is zwaar beschadigd door de aanrijding. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!