Voetganger 57ste verkeerdode

De 44-jarige voetganger Sanjay Bissesar is zondagochtend rond 03.00 uur betrokken geweest bij een fatale aanrijding aan de Thurkowstraat. Bissesar stak de weg over en werd op dat moment door een voertuig aangereden. Na de botsing viel de 44-jarige op het wegdek. Op dat moment reed een andere wagen langs, die volgens verklaring van een getuige de voetganger heeft overreden. Bissesar werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Hij is werd opgenomen en na 8 uren gaf hij de geest. Bissesar is voor dit jaar de 57ste verkeersdode. De autobestuurder die de voetganger eerst had aangereden, is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. De andere wagen die het slachtoffer zou hebben overreden, is na het geval doorgereden. De politie van Geyersvlijt is belast met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!