Styx KG andermaal zaalvoetbalkampioen

1 Styx KG 1
1 Styx KG 2
1 Styx KG 3Styx KG heeft haar titel in de hoofdklasse van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) geprolongeerd. Ze was zondagavond ook in de tweede finale wedstrijd met 5-2 te sterk voor de ploeg van Mengao. Er was in deze wedstrijd een hoofdrol opgelegd voor Styx-aanvaller Gregory Rigters. Hij nam liefst vier van de vijf doelpunten van zijn ploeg voor zijn rekening.
Mengao wist dat zij moest winnen om haar titel aspiraties in leven te houden. Het was dan ook laatstgenoemde ploeg die als eerste tot scoren kwam in de ontmoeting. Het lukte Styx wel om de stand niet lang daarna gelijk te trekken toer Rigters zijn eerste doelpunt voor de avond maakte. Het was hierna weer de ploeg van Mengao die wederom de leiding nam in deze ontmoeting. Het was ditmaal Vangelino Sastromedjo die voor de 2-1 aantekende. Dit was ook de ruststand in deze ontmoeting. Na de onderbreking was Styx de betere partij. Zij kwam via Emilio Limon op gelijke hoogte, en het was hierna Righters die nog drie keer scoorde en zijn ploeg zodoende het welverdiende kampioenschap in de hoofdklasse bezorgde.
De topscorer van het afgelopen seizoen is geworden Vangelino Sastromedjo van Mengao, terwijl tot MVP is uitgeroepen Styx-doelman Virbian Walker.

error: Kopiëren mag niet!