Naw Jawaan leidt eerste puntenverlies

In de Eersteklasse competitie van de Meerzorg Sportbond (MSB) heeft Naw Jawaan haar eerste puntenverlies geleden. Naw Jawaan speelde teleurstellend 0-0 gelijk tegen Jong Tiger. De andere ongeslagen ploeg, JVV, pakte haar punten wel. Ze won met 2-0 van Schorpioen door goals van Shaughnessy Martosoedarmo (2x). JVV is nu alleen de koploper. Bintang Lair won met 3-1 van Tamansarie. Reverino Blank, Daniel Djastro en Stephan Kenton scoorden voor Bintang Lair. Albert Wirjosemito scoorde zoals altijd weer voor Tamansarie.
Deva Boys’82 leek op weg te zijn naar haar eerste overwinning van dit seizoen. Na 23 minuten spelen stond ze met 2-0 voor tegen Jong Excelsior. Said Idoe en Jerrel Noordzee hadden gescoord voor Deva Boys’82. Echter, voor rust kon Jong Excelsior deze achterstand ongedaan maken en zelfs een 2-3 voorsprong nemen door goals van Rieldy Samidin (2x) en Randall Hardjopawiro. In de tweede helft scoorde Samidin nog een keer en bepaalde de eindstand op 2-4 voor Jong Excelsior. The Brothers won met 2-1 van Mijn Geluk. Bij rust stond Mijn Geluk voor met 1-0 door een goal van Lucio Wajacabo. In de tweede helft scoorde Rewish Ghisiawan 2x voor The Brothers en won zo de weddstrijd.
In de Tweedeklasse won SV Prisiri met 5-2 van SV Redjo.
Zaterdagavond wordt bij de MSB de absolute topper gespeeld tussen JVV en Naw Jawaan om 20.30 uur in de Eersteklasse. De winnaar sluit 2015 af als koploper. Hiervoor om 18.30 uur komt Deva Boys’82 uit tegen Jai Hind Commewijne. Op zondag om 12.00 uur speelt in de Tweedeklasse Happy Boys tegen GWU. Hierna om 14.00 uur in de Eersteklasse Jong Tiger – Mijn Geluk; 16.00 uur Jong Excelsior – Tamansarie; 18.00 uur Schorpioen – Bintang Lair.

error: Kopiëren mag niet!