Hindboys lijdt eerste nederlaag, Interpul ongeslagen

In de Tweedeklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) heeft koploper Hindboys haar eerste nederlaag mogen proeven. Tegen hekkensluiter Hindelaya verloor ze met 1-0. Riteshkoemar “Sjaak” Ramkoemar scoorde het gouden doelpunt in de 58ste minuut. Voor deze wedstrijd had Hindboys 3 op een rij gewonnen. Daarbij scoorde ze gemiddeld 4 goals per wedstrijd. Echter, tegen Hindelaya had ze geen schijn van kans.
De verrassing dit seizoen in de Tweedeklasse is de ploeg van Interpul, de jongens van dfe Puljhunweg en omgeving. Ze is de enige ongeslagen ploeg in deze klasser. Na 3 wedstrijden heeft ze slechts 3 doelpunten tegen zich gehad. Interpul won zondag met 4-0 van Jong Jivan Jivan Jotie 2012, die hiervoor op de tweede plaats stond. Ian Laldharie, Steven Sardjoe en good old Oscar Tjauw A Hing (2x) scoorden de goals.

error: Kopiëren mag niet!