Rover probeerde 14-jarige te verkrachten

Een crimineel is in de nacht van zaterdag op zondag 13 december een woning in het politie ressort Santo Dorp binnengedrongen. Volgens verklaring van de moeder was zij samen met haar twee kinderen thuis. Een 14-jarig meisje sliep alleen in haar kamer. De indringer is via de garage het huis middels braak binnengedrongen. Hij begaf zich in de slaapkamer van het meisje. Volgens K. werd ze wakker toen de crimineel in haar slaapkamer kwam. In eerste instantie dacht zij dat haar moeder iets in haar kamer zocht. Later zag zij een man in de kamer. Ze twijfelde wat zij in deze moest doen. De dader kwam weer de kamer in en maakte een flashlight aan. Het licht scheen in haar gezicht, waarna K. haar ogen open deed. De rover had een mes in zijn hand. ‘Pe alle moni de.’ Het slachtoffer werd bang. Onder bedreiging van het mes moest K. haar kleren uittrekken. Zij verzette zich hevig en sloeg het mes weg. De crimineel stond tijdens de schermutseling in de deuropening. De 14-jarige duwde hem uit haar kamer en maakte snel de deur dicht. Toen begon zij luidkeels te schreeuwen. Zij hield haar moeder voor om haar slaapkamerdeur niet open te doen. De moeder schakelde de politie in. De buit betreft een halsketting, een vingerring, drie mobiele telefoons en wat geld. De dader nam de benen met medeneming van de buit. K. vertelt aan de krant dat haar vader aan het werk was. Hij had nachtdienst. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte opgenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!