Drie vechtersbazen ingesloten

De politie van het ressort Latour heeft op zaterdag 12 december drie vechtersbazen aangehouden voor mishandeling. De 23-jarige Valencio A., Marco A. (19) en de 20-jarige Saverio A zijn broers van elkaar.
Eerder deze maand heeft een oom van de drie broers een woordenwisseling gehad met een buurtbewoner tijdens hazardspelen. De oom vertelde het verhaal aan de drie vechtersbazen. Zij kwamen de buurtbewoner op woensdag 9 december tegen en vielen hem aan.
Het slachtoffer was in een winkel in het Wintiwaiproject toen hij werd aangevallen door de jongemannen. De één greep hem van achteren terwijl hij bewerkt werd met een baseballknuppel door de ander. Het slachtoffer kwam te vallen en is verder mishandeld door de drie mannen. Na hun daad gingen zij weg. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie.
De drie jongemannen meldden zich gisteren aan op het politiebureau en zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!