Curtis Hofwijks: “Het zaad is al geplant, het is gaan ontkiemen”

“Het zaad is al geplant. Het is gaan ontkiemen. Met zijn allen zullen wij ervoor moeten zorgen dat het blijft groeien.” Een duidelijke boodschap van Curtis Hofwijks, de trekker van de groep ‘We Zijn Moe’, in een finale oproep aan Surinamers om maandag en dinsdag massale ondersteuning te geven aan de protesterende groep door zich ook aan te sluiten. De eerste fase van het volksprotest loopt tegen 15 december ten einde. Hofwijks heeft middels het versturen van sms- en whatsappberichten geprobeerd meer ondersteuning te krijgen. Sinds de start op 20 november 2015 is de groep volgens hem thans uitgegroeid tot 400 ondersteuners. “Kom met ons allen een krachtige boodschap sturen. Wij hebben in totaal dichtbij de 400 mensen gehad die fysiek zijn komen ondersteunen. En dat alles verspreid over 24 dagen. Maandag en dinsdag verwachten wij iedereen op Spanhoek van 7.00-11.00 uur ’s morgens en Onafhankelijkheidsplein van 17:00-19:00 uur in de namiddag/vooravond. Weet waarvoor je vecht. Kom op voor je recht. Het is een volksprotest”, aldus Hofwijks in zijn oproep. Hij bedankt een ieder voor het ondersteunen in de strijd tegen het onrecht.
FR

error: Kopiëren mag niet!