20-jarige in haar slaap overvallen

De 20-jarige B.B. is vrijdagochtend rond 2.00 uur in haar slaapkamer verrast door twee criminelen. Het slachtoffer was alleen thuis. Zij was in diepe rust toen op een gegeven moment zij door de indringers werd gewekt. De rovers hadden zich toegang tot het pand verschaft via de vliering. Het slachtoffer beefde van angst. Onder bedreiging van messen moest zij al haar waardevolle spullen aan de rovers overhandigen. De buit betreft een mobiele telefoon, een laptop, horloges, digitale boxen en wat geld. Omdat zij meewerkte zoals de overvallers dat eisten, werd zij niet mishandeld. Dit incident deed zich voor te Tourtonne Garden. Het is niet bekend hoe de daders de plaats hebben verlaten en welke richting zij op zijn gegaan. De politie van Geyersvlijt onderzoekt de zaak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!