Ingebroken bij winkelier aan de Sir Winston Churchillweg

De winkelier Zhou Ai Ling van de Sir Winston Churchillweg vertelde aan Dagblad Suriname dat terwijl hij binnen in de winkel bezig was, inbrekers zijn woonruimte middels braak zijn binnengedrongen. Uit de slaapkamer van Ling werd SRD 20.000,- USD 500,- en Euro 200,- meegenomen. De achterdeur van de woonruimte was niet op slot. De daders zijn via de deur het huis binnengedrongen. De slaapkamerdeur was wel op slot. De deur vertoont forceringen. De winkelier heeft geen idee hoeveel daders het huis zijn binnen gedrongen. Hij heeft aan de Sir Winston Churchillweg een winkel tevens een restaurant annex woning. Volgens Ling schakelde hij rond 21.00 uur de politie in. De agenten kwamen bijkans drie uren later op locatie aan. Dat vond de winkelier heel erg. Na sluiting ontdekte de winkelier de inbraak. De politie van Houttuin heeft de zaak overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!