Bromfietser beroofd onder bedreiging van houwer

De 31-jarige Jiraino K. is dinsdagavond rond 20.45 uur beroofd op de hoek van de Indira Gandhiweg en de Braamshoopweg. Volgens verklaring van Jiraino was hij op zijn bromfiets naar de winkel. Bij terugkeer werd hij benaderd door een man die in een witte Toyota Corolla zat. Eén van de mannen vroeg zogenaamd naar een adres. De andere inzittende haalde een houwer tevoorschijn en bedreigde de bromfietser daarmee te zullen doodkappen indien hij zich zou verzetten of lawaai zou maken. De houwertrekker pakte de tas, waarin de benadeelde meer dan SRD 3000, zijn rijbewijs, een bankpas en identiteitskaart had bewaard. De daders zijn na hun snode daad weggereden met medeneming van de buit. De politie van Lelydorp heeft de aangifte van deze benadeelde opgenomen. De rovers zijn vooralsnog niet aangehouden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!