Man met 12 paar sportschoenen aangehouden

De politie van het ressort Uitvlugt heeft op donderdag 3 december tijdens surveillance de 47-jarige Radjinderpersad B. alias “Djin” aangehouden met in zijn bezit ongeveer 12 paar nieuwe sportschoenen. “Djin” liep tegen 03.00 uur in de ochtend over de LangaTabikistraat met in zijn hand twee zakken. De wetsdienaren die de zaak verdacht vonden, stopten bij de man en stelden een onderzoek in. Djin legde verschillende verklaringen af over de herkomst van de sportschoenen. Ook gaf hij valse woonadressen door aan de agenten. Tenslotte gaf hij aan dat hij de sportschoenen voor een tante moest posten naar Nederland. De verdachte is aangehouden en met de sportschoenen overgebracht naar het politiebureau. De politie vermoedt dat de verdachte ergens heeft ingebroken en de sportschoenen heeft weggenomen. De benadeelde wordt gevraagd zich aan te melden op het politiebureau te Uitvlugt.

error: Kopiëren mag niet!