Woning geheel afgebrand aan de Willy Cairostraat

In een woning aan de Willy Cairostraat te Flora heeft vrijdagmiddag brand gewoed. Als gevolg van de woningbrand zijn zes personen, van wie vier volwassen en twee kinderen, dakloos geworden. Dagblad Suriname heeft de informatie dat de bewoners ten tijde van de brand thuis waren. Één van hen ontdekte de brand. Een buurtbewoner geeft desgevraagd aan de krant te kennen dat zij op een gegeven moment vuur in de vliering zagen. Iedereen werd paniekerig en begon acties te ondernemen. De buren verwijderden snel een gascilinder. Het betreft in deze een laagbouw stenen woning. Het huis met inboedel is geheel in de vlammenzee verloren gegaan. Het afgebrand huis was niet tegen brand verzekerd, maar wel aangesloten op het elektriciteitsnet. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!