Taxichauffeur beroofd door ex-buurman

De 40-jarige Wensley B. is op woensdag 2 december aangehouden door de politie van het ressort Boma. Wensley heeft in de vooravond van dinsdag 1 december een taxirit gevraagd van zijn ex-buurman. Volgens hem zou hij uitstappen op de hoek van de Bomaweg en de Welgedacht A-weg. Op de hoek aangekomen, zei Wensley dat de taxichauffeur nog een eind moest rijden. Op een bepaald moment haalde Wensley een scherpvoorwerp tevoorschijn en hield de chauffeur voor te stoppen. Hij nam het buiktasje met geld weg en onder bedreiging wisselde hij van plaats met zijn ex-buurman. Wensley reed enkele kilometers verder en liet de man uitstappen, nadat hij het buiktasje terug had gegeven.
Wensley reed richting Lelydorp. Op Lelydorp werd het voertuig herkend door een familielid van de benadeelde, die hem opbelde. Toen hij te horen kreeg dat Wensley de auto had gestolen, schakelde hij de politie in. Bij het zien van de politie probeerde Wensley in een lijnbus weg te komen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Santo Boma. Na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie is Wensley in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!