Motorfietser overleden na aanrijding met voertuig

Op de hoek van de Brokopondolaan en de Ramalaan heeft een zware aanrijding plaatsgevonden tussen een motorfietser en een auto. Bij deze aanrijding heeft de bestuurder van de motorfiets, Donovan Wongsodikrimo, het leven gelaten. De 32-jarige motorfietser is ter plekke komen te overlijden als gevolg van de opgelopen letsels. Uit het onderzoek blijkt dat Donovan verwondingen in zijn gelaat en hals heeft opgelopen welke fataal voor hem afliepen. De autobestuurder is als veroorzaker aangemerkt. Dit vanwege het feit dat hij het rechtdoorgaand verkeer heeft doorkruist. De motorfietser belandde via de zijruit in de auto.
Met het heengaan van de motorfietsbestuurder is de verkeersbarometer gestegen naar 34. Afgelopen zaterdag was ook een motorfietser om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

error: Kopiëren mag niet!