Drumband KPS krijgt nieuwe tambour-maître

Drumband KPS krijgt nieuwe tambour-maîtreDe drumband van het Korps Politie Suriname heeft vanaf maandag 30 november een nieuwe tambour-maître. De inspecteur van politie, Hesdy Bouman, heeft na zeven jaar de tamboerstok officieel overgedragen aan zijn opvolger, de agent van politie eerste klasse, Urwin Hiwat. De officiële overdracht van de tamboerstok is door waarnemend-korpschef Agnes Daniel gedaan. Voorafgaand aan de overdracht heeft de waarnemend-korpschef de groep toegesproken waarbij zij inspecteur Bouwman heeft bedankt voor zijn bewezen dienst aan de drumband. De afdelingen Muziek en de Drumband werden als ambassadeurs van de politieorganisatie genoemd door de politiechef, aangezien zij de mening is toegedaan dat deze groepen de samenleving muzikaal opfleuren tijdens activiteiten. “We hebben een bepaald imago in de samenleving. Dit imago moet alleen maar beter worden’, sprak de politiechef de groepen toe.
Middels de tamboerstok wordt de drumband door de tambour-maître begeleid tijdens de uitvoering. Inspecteur Bouwman heeft 30 jaar zijn krachten gegeven aan de drumband.

error: Kopiëren mag niet!