Minister Soewarto Moestadja viert zijn 66ste verjaardag

Minister Soewarto Moestadja 66ste verjaardagMinister Soewarto Moestadja van Arbeid vierde vandaag, 30 november 2015, zijn 66ste verjaardag. Aan het begin van de werkdag ontving hij de gezamenlijke felicitaties van zijn directie. Op de foto van links naar rechts: Jimmy Belfor (directeur), Glenn Piroe (onderdirecteur Juridische en Internationale Zaken), Soewarto Moestadja (minister), Claudette Hiwat (onderdirecteur Arbeidsmarkt), Dallas Bauer (onderdirecteur Ondersteunende Diensten), en imro Smith (hoofd Voorlichting).
Moestadja is sinds 4 september 2015 de minister van Arbeid. Hij is van huis uit cultureel antropoloog. Moestadja is qua leeftijd de oudste minister in het huidig regeerkabinet. Ook heeft hij als lid van de raad van ministers de meeste ervaring als minister. Van 1996-2000 was Moestadja minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. Van 1999 tot 2000 was hij tevens belast met het beheer van het ministerie van Volksgezondheid en het ministerie van Arbeid. Moestadje verkeert in blakende gezondheid.

error: Kopiëren mag niet!