Lijk 19-jarige aangetroffen in goot

Een voorbijganger alarmeerde de politie over een lijk dat hij opmerkte in de langslopende trens aan de Vredeslustweg. Ter plekke aangekomen trof de sterke arm een dame zonder kleding in de goot aan. Dagblad Suriname heeft de informatie van een familielid die aangeeft dat de 19-jarige Sharon C. samen met haar nicht naar het Onafhankelijkheidsplein was geweest in verband met 40 jaar Srefideni. De dames waren met de bus. Op de terugweg liep zij naar huis. Bij die gelegenheid boden enkele mannen Sharon en haar nicht een lift aan. Sharon weigerde om in het voertuig plaats te nemen. Op een gegeven moment werd Sharon door de misdadigers in het voertuig gesleurd. Het nichtje heeft alarm geslagen bij de familie. Er werd op die bewuste avond ter zake vermissing aangifte gedaan bij de politie. Omstreeks 12.30 uur overdag werd het ontzielde lichaam van Sharon in de langslopende trens ontdekt. Zij had op dat moment geen kleding op haar lijf. Het lijk is ter obductie in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat de ontvoerders Sharon hebben verkracht en vervolgens vermoord en gedumpt in de goot. Het onderzoek duurt voort. De politie heeft sterk het vermoeden dat dit om een misdrijf gaat.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!