Agressieve man mishandelt vrouw en dochter

De politie van Latour ontving woensdagavond rond 23.00 uur een melding betreffende een vechtpartij tussen een man en een vrouw aan de Kwalistraat. Ter plekke aangekomen trof de politie een vrouw aan die een zwelling aan haar voorhoofd en oog vertoonde. Bij ondervraging verklaarde de vrouw dat de man haar en haar 13-jarige dochter heeft mishandeld.
Op die bewuste avond is er onenigheid ontstaan tussen dit echtpaar. De man raakte zodanig verhit dat hij zijn vrouw heeft afgetakeld. Toen de vrouw zich van hem probeerde los te rukken sleurde de man haar naar de slaapkamer. In de slaapkamer werd zij met vuisten bewerkt. De 13-jarige dochter die dit tafereel meemaakte is toen ertussen gekomen. Ook zij bleef niet bespaard. De agressieve man heeft zijn dochter ook mishandeld. Er zijn weliswaar geen zichtbare letsels op de dochter aangetroffen. Echter klaagde zij van pijnen over haar hele lichaam. De politie heeft de 40-jarige man S.A. overgebracht naar het bureau. Hij is ter zake huiselijk geweld in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!