Rising Stars start play-offs met verlies

Rising Stars die een heel goede algemene ronde kende bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB), heeft een slechte start gemaakt bij de play-offs in de Eersteklasse. Zij verloor zondagmiddag met 6-3 van Zwaluw 96’. Xavier Paragsingh van Zwaluw was de grote man in deze wedstrijd. Hij nam drie van de zes doelpunten van zijn ploeg voor zijn rekening. Zwaluw 96’ neemt dus een 1-0 voorsprong in deze serie. In de andere play -off ontmoeting in de eerste klasse boekte FC Internacional 2 een ruime overwinning op The Lions 2. Zij won hier met 9-3. Ernesto Kartomenawi van Lions II werd de topscoorder in deze partij met 3 doelpunten.
Club Noord deed goede zaken in haar wedstrijd in de veteranenklasse. Zij was in haar partij met 4-3 te sterk voor Styx MN Car Center. Berny de Windt van Club Noord en Ailton Paiva van Styx MN scoorden elk twee keer in deze ontmoeting. Club Noord neemt dus een 1-0 voorsprong in deze serie. In de andere veteranenpartij was Wasgo met 4-2 te sterk voor Djogo 2000. Gillano Sordjo en Denzel Tuur van Wasgo scoorden hier elk twee keer.
In de tweede klasse nam FC United het in de eerste partij op tegen FC Exces II. United won de partij met 5-4 en neemt dus een 1-0 voorsprong in de serie. In de andere tweede klasse ontmoeting won Kabel Boyz 2 na penalty’s met 8-7 van Pentagon 2. De play-off ronde wordt woensdag voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!