Vrouw loopt schotverwonding op in haar slaap

De 25-jarige Letitia, M. die in de nacht van maandag op dinsdag 17 november in diepe rust was, liep een schotverwonding op aan haar bovenlichaam.
De politie van Latour kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een slachtoffer met een schotverwonding in het ressort. Ter plaatse werd Letitia aangetroffen met een schotverwonding ter hoogte van haar borst.
Volgens verklaring van de moeder van het slachtoffer lag zij in haar bed en hoorde iets op het dak vallen. In eerste instantie dacht zij dat iemand een steen op het dak had gegooid. Kort hierna hoorde zij haar dochter gillen en rende naar haar slaapkamer. Zij zag dat de dochter een wond had waaruit er bloed kwam.
Het is niet bekend door wie er is geschoten. Gezien het feit dat er geen projectiel in de directe omgeving is aangetroffen bestaat het vermoeden dat het nog in het lichaam van het slachtoffer is. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
Zij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!