Man die ex-partner en schoonzoon om het leven bracht overleden

De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh alias “Boyke“ (foto: KPS)
De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh alias “Boyke“ (foto: KPS)
De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh, alias “Boyke”, is op maandag 16 november komen te overlijden in het Academisch Ziekenhuis. ‘Boyke” was vanaf maandag 02 november ter verpleging opgenomen, nadat hij door de politie van Santo Boma op een weg in het ressort was aangetroffen. De man die naderhand de verdachte ‘Boyke” bleek te zijn, werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp waar hij in kritieke toestand werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. Volgens zijn verklaring had hij een verdelgingsmiddel ingenomen.
‘Boyke’ had in de nacht van zondag 1 november op maandag 2 november 2015, zijn 54-jarige ex-partner, Mohamed Isa Aminagatoen, en haar 33-jarige schoonzoon Safik, Sanjaykoemar met een houwer gekapt.
Het lijk van Shafik Sanjaykoemar die bekend stond als Ali werd aangetroffen in een woning aan de Sophia’s Lustweg.
Aan de Kalicharanstraat werd de 54-jarige Mohammed Issa Aminagatoen aangetroffen met kap verwondingen in het gezicht, in de halsstreek en aan beide armen. Per ontboden ambulance werd Aminagatoen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis waar zij na enkele uren kwam te overlijden.
Het lijk van’Boyke’ is afgestaan aan de nabestaanden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!