Vier maanden oude baby overleden

Een vier maanden oude baby is dinsdag komen te overlijden te Nickerie in het ressort Paradise. Kort voor het incident had de moeder haar kindje gevoed. Na een half uurtje ging zij terug bij haar kindje en merkte dat de baby geen tekenen van leven meer vertoonde. De baby werd gebracht naar het ziekenhuis. De behandelende arts stelde de dood vast. Regiocommandant Widjaikoemar Oedit van West zegt dat dit soort gevallen de laatste tijd veelvuldig voorkomen. Ouders moeten alerter zijn en erop toezien dat de baby na het voeren goed opboert, zodat er geen pap c.q. voeding in de luchtpijp terechtkomt. Dit kan fataal voor het kind aflopen. Na afstemming met een lid van het openbaar Ministerie is er sectie gelast op het lijkje. Het ontzielde lichaam van de vier maanden oude baby is door de politie ter obductie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!