Politiemannen belanden met dienstwagen in ravijn

Twee politiefunctionarissen zijn dinsdag 11 november omstreeks 18.30 uur betrokken geweest bij een verkeersongeval te Apoera ter hoogte van Kleine Fallawatra. ‘Bij het afdalen van een heuvel is de dienstwagen van de politie in de slip geraakt en is het voertuig met beide inzittenden in een ravijn beland. Een agent heeft schrammetjes opgelopen en de tweede politieman klaagde over pijn aan zijn hals’, zegt de regiocommandant van West, Widjaikoemar Oedit, desgevraagd aan Dagblad Suriname. Op donderdag 12 november heeft de politie de dienstwagen uit het ravijn gehaald. De twee betrokken inzittenden zijn een inspecteur en een majoor van politie. Zij zijn ten tijde van het incident geholpen door een voorbijrijder.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!