Eindhalte lijnbussen mogelijk naar Ondrobong en Drambrandersgracht

Concrete voorstellen gedaan om bussen te verplaatsenEr is ongeveer twee weken geleden een vergadering belegd met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), waarbij de districtscommissaris van Paramaribo, leden van de Particuliere Lijnbusorganisatie (PLO) en NDP-parlementariër Keshopersad Gangaram Panday aanwezig waren. Tijdens deze vergadering zijn er voorstellen gedaan om een deel van de lijnbussentrajecten, namelijk Lijn 1, 2, 6, 8 en 9 en al de bussen die aan de Saramaccastraat staan, te verplaatsen naar Ondrobong.
Gangaram Panday wordt erbij gehaald, omdat hij eerder betrokken is geweest bij de ordening van de busdienst. Het gaat bij deze om bussen die langs de weg staan. Saramaccastraat zal volgens Gangaram Panday vrij van bussen moeten worden. De voorstellen voor Lijn 8 en 9 zijn additioneel ter overweging meegenomen.
Gangaram Panday zegt dat de rest van de bussen aan de Drambrandersgracht zullen bivakkeren. Deze voorstellen zijn ter overwegen meegenomen. Het ligt in de bedoeling dat partijen weer bij elkaar komen om eventuele minpunten en adviezen van partijen op de voorstellen te bespreken.
‘Zaterdag is er samen met de dc, en de leden van de PLO een veldbezoek gepleegd, maar het besluit is nog niet genomen. Wij horen nog wanneer wij opgeroepen worden om verder te praten’, zegt Gangaram Panday.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!