Ex-vriend doodt rivaal

Twee mannen kregen maandagavond mot met elkaar aan de Ginostraat, een zijstraat van de Commissaris Roblesweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt het slachtoffer Winston A., met zijn vriendin op die bewuste dag was gaan stappen. Toen de partners thuis kwamen, zagen zij de ex-partner van de vrouw, Jerrel M., thuis bij haar. Er ontstond een woordenwisseling tussen de vrouw en haar ex. Het latere slachtoffer zou ertussen zijn gekomen. Hij probeerde te bemiddelen. Het latere slachtoffer heeft volgens verklaring van de verdachte Jerrel, hem geduwd. Jerrel heeft op zijn beurt een mes te voorschijn gehaald en heeft daarmee Winston in de halsstreek bewerkt. Winston was op slag dood vanwege de fatale steekverwonding. De politie die hierover werd gewaarschuwd, heeft de verdachte Jerrel kort na het incident in de kraag gevat. Het wapen waarmee Winston om het leven is gebracht, is door de politie van Geyersvlijt in beslag genomen. In het belang van het verdere onderzoek is Jerrel door de politie in verzekering gesteld. Het verder onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!