Illegale jachtgeweer gaat af; partner raakt gewond

Ganesh S. (27) is op dinsdag 10 november door de politie van Santodorp aangehouden voor illegale wapen bezit. De politie kreeg melding van een slachtoffer dat zich bij de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis bevond met een schotverwonding. Zij begaf zich naar het ziekenhuis voor onderzoek. Het slachtoffer Santhusha werd aangetroffen.
Zij verklaarde aan de politie dat ze bezig was haar slaapkamer schoon te maken toen het jachtgeweer dat op de klerenkast was geplaatst, kwam te vallen. Het geweer dat geladen was, ging af met het voor haar het noodlottige gevolg. Santuscha werd geraakt aan haar bovenbeen. Volgens de behandelende arts is operatief ingrijpen noodzakelijk.
De partner van het slachtoffer verklaarde bij zijn aanhouding het jachtgeweer drie jaren terug te hebben gekocht bij een man met wie hij samenwerkte. Hij heeft het gekocht voor bescherming tegen dieven. Ganesh werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het jachtgeweer is in beslag genomen. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!