Voorlopige uitslag Savanne Rally ziet verrassende naam bovenaan

voorlopigeBestuurder Santosh Raghoenandan en navigator Shroeti Kisoensingh staan bij de voorlopige uitslag van de Savanne Rally 2015 ‘A tribute to Frank Mac Donald’ op de eerste plaats. Dit werd zaterdag bekendgemaakt door de Surinaamse Auto Rally Klub te Saraban. De definitieve uitslag is morgen.
Raghoenandan zegt dat hij niet verrast is dat hij op de eerste plaats staat. Hij en zijn rallypartner hebben heel hard gewerkt om de grootste rally te winnen. Het team heeft aan meerdere rally’s meegedaan en heeft er genoeg gereden om de nodige ervaring op te doen. De voorlopige winnaar vertelt dat ze de Sol Rally hebben nagereden en daardoor genoeg ervaring hebben opgedaan van savannegebieden. Raghoenandan zal alles doen zodat de voorlopige uitslag de definitieve uitslag wordt.
Uitzetters Robert Hahn en Dave Boëtius kijken tevreden terug op de Savanne Rally. Hahn zegt dat alle equipes die deel hebben genomen, netjes zijn aangekomen bij Marinalex, waar de deelnemers ook kunnen overnachten. Overnachten is niet verplicht. Hahn zegt verder dat de savanne dit keer wel droog was en niet als twee jaar geleden helemaal onder water lag. Voor Hahn is het wel een verrassing, dat bij de voorlopige uitslag Raghoenandan en Kisoensingh op de eerste plaats staan. Hij verwacht wel dat er een verandering hierin komt, want de cracks lagen niet ver achter.

error: Kopiëren mag niet!