Bevorderingen op politiebureau Santo Dorp

Bevorderingen op politiebureau Santo Dorp. 1Een aantal politieambtenaren is op vrijdag 6 november bevorderd in de naast hogere rang. De bevorderingen hebben op de verschillende politiebureaus in stad en district plaatsgevonden. De afdeling Public Relations nam op uitnodiging van het hoofd van het politiebureau Santodorp, inspecteur Sandra Claver, een kijkje.
Op dit politiebureau zijn zes politieambtenaren in de rangen van onderinspecteur, agent eerste klasse en agent derde klasse bevorderd. Deze manier van bevordering van medewerkers vindt de politieofficier prima. Ze ziet het als een persoonlijke band kweken met ondergeschikten, die voor hun inzet beloond worden na door haar zelf te zijn beoordeeld. “Ik heb persoonlijk een paar van ze beoordeeld en weet dat ze de bevordering waard zijn”, zei de inspecteur. De kwaliteiten van deze collega’s zijn bekend bij de politieofficier. De bevordering van enkele ambtenaren is vanwege een minder goede beoordeling ingehouden. De bevordering vindt plaats na beoordeling van de politieambtenaren op hun functioneren.
(KPS)

error: Kopiëren mag niet!