Drie voertuigen betrokken bij aanrijding Hanna’s Lustweg

Drie voertuigen betrokken bij.. (3)Drie voertuigen raakten donderdagavond betrokken bij een aanrijding aan de Hanna’s Lustweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat een voertuig zigzag over de weg reed, waardoor een personenwagen tegen een terreinwagen is aangekomen. Een busje is ook betrokken bij deze aanrijding. Volgens verklaring van de bestuurder van de personenwagen is een ander voertuig de veroorzaker. De bestuurder zou hebben uitgeweken voor de zigzagrijder en kwam als gevolg daarvan tegen de terreinwagen aan. De politie van Verkeersunit Regio Midden Suriname is ter plekke geweest. Zij zal nu moeten uitmaken hoe zaken precies zijn gegaan en wie de vermoedelijke veroorzaker is van de aanrijding. Dit is immers van belang voor de verzekering. De bestuurders zijn elk in het bezit van een geldig rijbewijs en geen van hen verkeerde onder invloed van alcoholhoudende drank.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!