Vrouw ontkent verduistering SRD 736.000 van Barsa Bazaar

Saskia A. ontkent een bedrag van SRD 736.857 van haar werkgever Barsa Bazaar International NV te hebben verduisterd. De verdachte moest zich woensdag voor kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor verantwoorden. Saskia geeft toe als werknemer van het bedrijf geld te hebben verduisterd. Het gaat volgens de verdachte om een bedrag van Euro 5.000. Dit staat lijnrecht tegenover de verklaringen van de accountant van het bedrijf, die het veel hogere bedrag ontdekte. In deze zaak heeft de magistraat gisteren advocaat Harold Belfor aangewezen als advocaat van de verdachte. Aangezien de raadsman de dossiers van de zaak niet in handen had, werd besloten de getuigen maar op een andere datum te horen. Volgens de magistraat is het belangrijk om vooral de accountant te horen, die een opbouw moet geven van hoe hij tot het voornoemd bedrag is gekomen. Het gaat volgens haar om een groot verschil. De zaak wordt op 20 januari verder behandeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!