Handtastelijke man geslagen met fles op hoofd

Drie jongemannen die dinsdagavond in een hotel aan de Zwartenhovenbrugstraat vertoefden, werden op een gegeven moment door een gast gemolesteerd. Volgens verklaring van het trio, M.A. (19), S.M. (20) en de 25-jarige P.K., had de man hun betast. Uit boosheid heeft P.K. een fles gepakt en de man daarmee op zijn hoofd bewerkt. Als gevolg van de slag liep het slachtoffer een barstwond op. De politie van Bureau Nieuwe Haven die werd ingeschakeld, heeft de mannen overgebracht naar het bureau ter voorgeleiding. Het slachtoffer ging de volgende morgen naar het station en hield de politie voor dat hij geen strafrechtelijke vervolging wenste tegen de mannen. Hij eiste wel de medische kosten op, welke de verdachten uiteindelijk hebben betaald. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de heren heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!