7-jarige veroorzaakt woningbrand

De politie van Uitvlugt moest dinsdag in de vooravond uitrukken voor een woningbrand aan de Sulaiweg. Ter plaatste aangekomen, trof de politie een stenen woning aan van bijkans 10 bij 12 meters aan, die in brand stond. Het huis heeft 3 slaapkamers. Uit het onderzoek blijkt dat de brand in een slaapkamer moet zijn begonnen. Dit zegt men omdat de brand beperkt is gebleven. Een slaapkamer heeft brandschade opgelopen. Volgens een 7-jarige jongen was hij in de kamer in slaap gevallen. Toen hij op een gegeven moment wakker werd, voelde hij de hitte. Hij sprong van het bed, omdat het matras ook vlam vatte. Het vermoeden bestaat dat deze zevenjarige jongen met vuur heeft gespeeld. Van omstanders heeft de krant vernomen dat het kind in de kamer was opgesloten, omdat hij stout deed. In de kamer heeft hij met vuur gespeeld, met als gevolg dat de kamer in brand vloog. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De woning is niet tegen brand verzekerd. De brandweer die onder leiding van hoofdbrandmeester Narain moest optreden, heeft het vuur snel onder controle gehad.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!