Mahadewsingh: “Regering mag borst nat maken”

De leden van de Particuliere Lijnbusorganisatie hebben al acht maanden geen subsidie van de overheid ontvangen. De PLO-bushouders zijn de situatie al zat. Vorig week werd gezegd dat indien het geld tot vrijdag niet gestort werd, de rust in de sector niet gegarandeerd zal worden. daar is er vooralsnog niets van terecht gekomen. De bushouders praten niet over stakingen, omdat zij ervan bewust zijn, dat het staken, hen hun eigen brood zal kosten. PLO-voorzitter John Mahadewsingh zegt dat de regering haar borst mag beginnen nat te maken. “Ik ondersteun de leden. Ik laat het besluit helemaal over aan hen”, aldus Mahadewsingh. De alv is voor vrijdag gepland, maar zal in geval de subsidies voor vrijdag worden gestort, geen voortgang vinden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!