Criminelen rijden leverancier Digicel klem

K.B. kreeg maandagmiddag de schrik van zijn leven toen hij te Leiding 20 werd klemgereden door de bestuurder van een grijze wagen. Hij had bij verschillende winkels in de omgeving belkaarten bezorgd en had daarbij ook gelden ontvangen. Direct nadat hij was klemgereden, stapten twee gemaskerde mannen op hem af van wie één gewapend met een vuistvuurwapen. Hij werd onder bedreiging van het wapen staande gehouden. De tweede man maakte hem toen een onbekend aantal opwaardeerkaarten en de gehele dagopbrengst afhandig. Na de beroving namen de twee weer plaats in hun wagen en zijn toen weg gereden. Volgens K.B. waren er drie mannen in de wagen. “Zij hebben ook met krachttermen mij bedreigd. Indien ik de buit niet zou afstaan, zouden zij mij neerknallen. Zoiets had ik nooit eerder meegemaakt. Alles is net als in een film aan toe gegaan en het leek alsof die film voor mij draaide”, vertelde K.B. aan Dagblad Suriname. Hij weet niet exact hoeveel belkaarten de rovers hebben meegenomen. Men is bezig te onderzoeken hoeveel geld K.B. bij de winkels had ontvangen. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte opgenomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!