Bromfietsers overleden na aanrijding

Een aanrijding heeft dinsdagavond plaatsgevonden aan de Cassaveweg in het district Nickerie tussen twee bromfietsers. Een van de bestuurders is als gevolg van de opgelopen letsels komen te overlijden. Kort voor de aanrijding reden beide bromfietsers over de Cassaveweg. Als gevolg van de zware aanrijding is de 23-jarige Wineshkoemar Mohan die vanuit de Cassaveweg richting Arnold Julenweg reed, heengegaan. De andere bromfietser kwam van de tegenovergestelde richting. Ter hoogte van een bocht kwam de bestuurder Mohan vermoedelijk op rijhelft van de andere terecht met als gevolg de aanrijding. De bestuurder Shiva M. is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Met het heengaan van Mohan is de verkeersbarometer gestegen naar 43.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!